Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť

Potrebujememe: 200 g fazule, bravčové koleno, masť, cibuľu, hladkú múku, cesnak, vegetu, celé nové korenie, čierne korenie, bobkový list, mletú červenú papriku, vodu.

Postup: dôkladne umytú a deň dopredu namočenú fazuľu a jedno menšie bravčové koleno dáme variť. Pridáme koreniny, t.j. celé nové a čierne korenie, bobkový list. Ak máme koleno uvarené, zbavíme ho kože a nakrájame. Na bravčovej domácej masti si speníme cibuľu, pridáme červenú papriku a hladkú múku. Z toho pripravíme tzv. zápražku. Zápražku odstavíme a zalejeme studenou vodou - 3 dl. Takto pripravenú zápražku vylejeme do uvarenej fazule, pridáme nakrájané koleno a necháme zovrieť asi 5 minút a dochutíme vegetou a cesnakom.

Malokarpatská kuchyňa 

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Cvičebnice Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2021 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady