Vytvorené: 25. 01. 2014 Tlačiť

Potrebujeme: 2 plátky kuracích pŕs, 1 ananásový kompót, 4-5 polievkových lyžíc múky, trochu oleja, soľ, mleté biele korenie, 1dl ananásovej šťavy, 3 polievkové lyžice citrónovej šťavy, 2 dl suchého bieleho vína, 1 kávovú lyžičku sójovej omáčky, 1 kávovú lyžičku kryštálového cukru, 1 polievkovú lyžicu kukuričnej múky.

Postup: kuracie prsia zbavené kože utrieme do sucha a nakrájame na menšie kocky alebo rezance rovnakej veľkosti. Obalíme ich v múke a na panvici opražíme na malom množstve oleja dozlatohneda. Počas opekania ich nasolíme a okoreníme. Ak je mäso hotové (netreba aby bolo celkom upečené), prilejeme ananásový kompót, citrónovú šťavu a sójovú omáčku. Dobre zamiešame, osolíme a prikryté varíme do mäkka. Ak sa nám zdá, že je zmes príliš riedka, môžeme na záver primiešať polievkovú lyžicu kukuričnej múky v ananásovej šťave a omáčku trochu zahustiť. Podávame s dusenou ryžou.

 

Čínske recepty 

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Umela inteligencia Novy narodopis Teoria poezie 3D-tlac Arduino Nove rekordy Prudove chranice Robotika Priemysel 4.0 Dejiny Slovenska do roku 1945 ang_znacky_fluidsim LOGOSoftComfort Novinky Historia elektromobilov Free e-kurzy Elektrina pre ZŠ Druhá svetová vojna Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť


    Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady