Vytvorené: 25. 01. 2014 Tlačiť
Potrebujeme: 2 plátky kuracích pŕs, 1 ananásový kompót, 4-5 polievkových lyžíc múky, trochu oleja, soľ, mleté biele korenie, 1dl ananásovej šťavy, 3 polievkové lyžice citrónovej šťavy, 2 dl suchého bieleho vína, 1 kávovú lyžičku sójovej omáčky, 1 kávovú lyžičku kryštálového cukru, 1 polievkovú lyžicu kukuričnej múky.
Postup: kuracie prsia zbavené kože utrieme do sucha a nakrájame na menšie kocky alebo rezance rovnakej veľkosti. Obalíme ich v múke a na panvici opražíme na malom množstve oleja dozlatohneda. Počas opekania ich nasolíme a okoreníme. Ak je mäso hotové (netreba aby bolo celkom upečené), prilejeme ananásový kompót, citrónovú šťavu a sójovú omáčku. Dobre zamiešame, osolíme a prikryté varíme do mäkka. Ak sa nám zdá, že je zmes príliš riedka, môžeme na záver primiešať polievkovú lyžicu kukuričnej múky v ananásovej šťave a omáčku trochu zahustiť. Podávame s dusenou ryžou.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |