Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť

Potrebujeme: 1 a ½ kg tekvice, 50 g masti, 60 g hladkej múky, 2 a ½ dcl mlieka,2 dcl smotany, ocot, soľ, kôpor.

Postup: očistenú tekvicu postrúhame na hrubšom strúhadle a osolíme. Z masti a múky urobíme bledú zápražku, pridáme osolenú tekvicu a chvíľu spolu miešame. Keď tekvica pustí trochu šťavy, podlejeme mliekom a uvaríme do mäkka. Potom pridáme ocot alebo citrónovú šťavu a dochutíme kyslou smotanou. Do hotovej pridáme posekaný kôpor. Namiesto tekvice sa dá použiť aj cukina.

Malokarpatská kuchyňa 

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Cvičebnice Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2021 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady