Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť

Potrebujeme: bielu husaciu pečeň, biele víno, jablká, citrónovú šťavu, cukor.

Postup: na panvicu dáme cukor, keď začne karamelizovať, pridáme biele víno, šťavu z polovice citróna a dohladka vymiešame. Jablká nakrájame na krúžky, odstránime jadrovník a vykúpeme ich v karamele. Husaciu pečeň očistíme, rozpálime v panvici husaciu masť a pečeň v nej utopíme. Pečieme dvadsať minút, po upečení položíme kúsky pečene na jablká v karamele, podávame ozdobené bobuľami hrozna a s bielym chlebom.

Malokarpatská kuchyňa 

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Cvičebnice Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2021 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady