Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť

Potrebujeme a postup: 600 g očistenej bravčovej panenky osolíme a posypeme steakovým korením. Takto pripravené mäso opečieme z každej strany a vložíme do rozohriatej rúry na 5 minút. 200 g sušených dubákov obaríme vodou. Na masle si pripravíme svetlú zápražku s hladkou múkou, ktorú zalejeme 3 dcl mlieka a 2 dcl smotany na varenie. Takto pripravenú zápražku privedieme do varu a pridáme dubáky. Dochutíme hubovým korením a soľou.

Knofľa: 6-8 pečív si nakrájame na kocky. Jedno vajíčko, 2 dcl mlieka, petržlenovú vňať, soľ a dve lyžice hrubej múky vymiešame na hmotu, do ktorej pridáme nakrájané pečivo. Takto pripravenú masu si vyformujeme na knedľu a zabalíme do plátenej utierky. Varíme vo vode 20 minút.

Malokarpatská kuchyňa 

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Cvičebnice Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2021 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady