| Slovensky | Anglicky | Audio/Text/Obrázok |
Vyrobené v spolupráci s jazykovou školou
|
||
| * | ||
PREVERENIE NAUČENÉHO |
||
| bravčové mäso | pork | |
| bravčové mäso | ||
| hovädzie mäso | beef | |
| hovädzie mäso | ||
| hus | goose | |
| hus | ||
| hydina | poultry | |
| hydina | ||
| jahňacina | lamb | |
| jahňacina | ||
| kura | chicken | |
| kura | ||
| losos | salmon | |
| losos | ||
| mleté mäso | minced meat | |
| mleté mäso | ||
| morka | turkey | |
| morka | ||
| párok | sausage | |
| párok | ||
| saláma | salami | |
| saláma | ||
| slanina | bacon |
|
| slanina | ||
| šunka | ham | |
| šunka | ||
| teľacie mäso | veal | |
| teľacie mäso | ||
| tuniak | tuna | |
| tuniak |
![]()
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2025 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |